perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tryffeliöljyllä kruunattu Ciabatta - le Comptoir de Mathilde

Nopeaa, helppoa ja hyvää!

Tryffeliöljyllä kruunattu Ciabatta valmistuu käden käänteessä ja on juhlava tarjottava alkupalana aterialla, lisukkeena pastalle, salaatille jne. tai sitten ihan sellaisenaan.





























Tarvitset:
ciabatta leipää, muukin leipä toki käy.
le Comptoir de Mathilden Tryffelillä maustettua oliiviöljyä
suolaa
pippuria
Parmesan juustoa
ja halutessasi koristeluun persiljaa





























Halkaise Ciabatta pituus suunnassa.
Levitä leipien päälle tryffeliöljyä ja ripaus suolaa sekä pippuria.





























Raasta viimeiseksi Parmesan-juustoa leipien päälle.





























Laita leivät hetkeksi 250 asteisen uunin ylätasolle tai grillivastuksen alle, kuten itse tein.
Leivät ovat valmiita kun ne ovat hieman saaneet väriä ja juusto sulanut.
Koristele halutessasi persiljalla.





























Voin sanoa, että on älyttömän hyvää.
Kiitos siis Marinalle, joka tämän vinkin antoi.

le Comptoir de Mathilden tryffeliöljy on aidolla tryffelillä maustettu neitsytoliiviöljy ja maultaan ehdottomasti yksi parhaista! Kannattaa siis kokeilla.


Tryffeliöljy on täydellinen mauste leivän lisäksi pastalle, risotolle, polentalle ja riisille. Kokeile myös perinteisen perunamuussiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti